Bad.moodooo.ont.i.huvudet

Ibland hamnar jag bara där, en liten sak kan få mig ur balans. Nu är jag där. Känner mig riktigt låg. Ibland känns det som att vissa inte förstår. Kan liksom inte sätta sig in i vad jag går igenom varje dag. Jag vill inte behöva prata och analysera allt heller. Hur gör man då? Vad ska jag behöva säga eller göra? Jag kräver inte att bli förstådd, jag förstår inte mig själv heller alla gånger. Fick iaf ont i huvudet och jag känner mig trött. Tack för den Televerket. Du vet känslan av centralen runt fem...

Off.to.the.city

Med sköna brallorna på. Check.

Känslan.av.en.ren.kropp

Ye! Har kollat mina favorit serier, duschat, käkat snickers, provat nya bikinin och ska nu ge mig på en ny serie. Har vilodag idag, det betyder ingen träning och möte ikväll. Detta gör att jag kan nörda mig igenom hela dagen. Det känns bra. Har målat om naglarna och fixat lite med the body. Håret råkade dock få lite väl mycket balsamspray så det känns rätt flottigt, men vad gör det om hundra år? Har även hunnit med att byta lakan och diskat så totalt bortkastat är inte en nörddag tycker jag. Ska få i mig lite riktig mat och nörda vidare.

Mör.in.tha.smör

Ja, jag är slut. Hade jätte trevligt tillsammans med åtta pensionerade damer idag. Superhärliga. Kul att lyssna på deras åsikter och funderingar. Efter drog jag till gymmet och mötte upp mannen där efter ett tag. O yes... Jag har tryckt i mig mc donalds och två snickers... Och två chokladbollar också kom jag på. Så nu känner jag mig lite lätt groggy, jag har ju även på detta skräpintag jobbat hårt. Fick till det med mannen iaf, det är ett plus. Han är så bra och fin. Svider i min hud av kyla och rengöringsmedel. Im not made to work. Jag lovar att bli en bra hemmafru som lagar mat, städar, uppfostrar barn och är kåt, bara jag slipper jobba. Vi kvinnor blir ju ändå bara diskriminerade på så många arbetsplatser, nä inte alla men många.

Jag.är.fan.nervös

Haha... Varför? Kan vara för att jag inte jobbat sedan april. Men däremot har jag ju träffat mycket nya människor och det tycker jag inte är jobbigt. Konstigt det där. Jag ser fram emot vad jag kommer att känna efter timmarna där idag. Ska bli kul iaf. Jag är redo att hugga i om det behövs. Igår förresten, var vi och tränade sen hem till mor för familjemiddag. Mycket trevligt och gott som vanligt. Hörde att det var kallt idag så jag ska ladda med sockor nu innan jag går till bussen mot mitt nya äventyr.

Kulturlördag.hjärta.tillfreds

Oh happy day, sjukt trevlig och inspirerande dag. C och jag tog en promenix till skeppis och kollade in fotoutställningar på moderna. Jag gillar verkligen en typ av konst och det är det spontana gärna lite smutsigt/råa. Stela porträtt är intressant också men inget jag går igång på. Vi käkade supergod pumpasoppa med en av Stockholms vackraste utsikter. Sen strosade vi mest runt och kollade in alla motiv, snackade och bara estetnjöt ala tant. Sen var jag på bio med mannen och såg Hamilton, av oss fick den en instämmande 3,5/5. Nu ska vi bara mysa har jag en känsla av.

Möte.mat.för.mycket.mat

Up bro? Jag, mannen och bror har haft en trevlig kväll, på Stockholms sämsta krog. Krogen som gud glömde och där Gordon ramsay borde ha sitt nästa projekt. Trotts detta hade vi det super. Jag åt och åt och åt... Mådde så illa så jag knappt kunde tänka. Vi drog vidare till krogen där bandet skulle spela. Där va det slött och svullot ville hem. Sååå vi drog. Jag har haft en superkväll trots att jag låter bitter. Jag är glad. Lyckligt svullo. Jag ligger och jäser nu. En riktigt fin surdeg. God natt. Kärlek.

Rött.snurrig.blod.noll.energi

Sitter på pendeln, svimmar snart. Jag är på riktigt harmhumör... Speciellt störande är folket som har käkat glosoppa. Undrar om man kan förlora så mycket blod att man tuppar av? Jag har iaf mina fina röda byxor på, det gör mig glad.

Lycklig.och.tillfreds

Hej, hela gårdagen gick i hygienens tecken, storstädning och tvättande. Lägenheten skiner. När mannen kom hem vid fem drog vi och tränade vilket hjälpte mitt humör (pms och smutsnojja) sen en tur till det lokala köpcentret för att käka hamburgare. Måste säga att bk inte är en favorit, bortsett från deras pommes då. Jag fick ett par utsökta röda byxor av min man och vart jätte jätte glad. Och inte nog med det, en prisbelönad mopp! Tack tack hjärtat att jag nu kan skura enkelt och rent. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på innan jag drar till stan vid tre... Möte och efter det spelning på en krog där jag sällskapas av mannen, min bror och hans vänner. Kanske ska träna och måla lite. Den som lever får se, as they say.

På.en.torsdag.är.jag.född

Vaknade bedriv min lilla prins, han ligger alltid fint på min kudde. Hungrig som en varg. Jag hade ont i magen. Nu ska jag dricka ex antal koppar kaffe och sen städa.

Good.great.superb.day

Åh vilken bra dag! Hann med både träning och handling, båda var lika roliga. De hade medlemsdag på gymmet idag och gjorde en bodyscan. Jag har enligt den lilla lappen en vältränad kropp med 44%muskler. Kvinnor brukar ligga på 30% så det var över medel vilket gör mig glad. Lite dålig vätske% men det sa hon kan variera mycket. Fett% 11 och en totalvikt på 55,6. Det är vikten som är perfekt för mig. Åt sen grym middag och nu blir det glo på rulle<3

Östermalmstanter.går.lös

Nu är jag hemma igen från min östermalmstantslunch, mycket trevligt. Shoppande en trasmatta och ny aromaolja. På väg hem stannade vi vid rödakorset i Danderyd. Hittade mitt nya projekt där (lampa) samt hade ett minimöte med deras platschef. Jag ska frivilligt hjälpa till på deras enhet... Känns fantastiskt.

Im.hungry.as.hell

För er info...

Onsdag.im.in.love

Snuvan har släppt liiiite och nu välkomnar jag hostan... Men det gör inte så mycket. Idag är en bra dag känner jag. Har druckit morgonjava och gjort ett halsband med morgontv som bakgrundsmusik. Om en timme blir det fancy lunch på Östermalms bästa italienare med j. Sen kanske lite städning och organisering av framtid. Träna ikväll med större delarna av min bästa och finaste familj.

Thai.here.we.come

Bokat och betalt, vilken pers det var... Har vart jätte stressad över hela grejen. Brukar alltid vara andra som fixar och trixar;) men nu är flighten iaf bokad och klar. Vi åker 1:a mars. Ska bli så kul och skönt att få komma tillbaka till värmen och det fina landet, extra kul att få visa mannen allt eftersom han inte vart där. Strax ska vi dra och fixa pass, insåg att mitt går ut snart och inte är giltigt enligt Thailands regler. Sen åker bi förbi the god mother<3

Uppe.med.the.tupp

Good morning lovers, vaknade av andnöd pga täppt näsa. Mannen åkte till jobbet... Kunde känna doften av ångesten han hade. Är ändå så glad för hans skull som har ett jobb. Jag älskade att jobba, trotts tidiga mornar. Få prestera, se nya platser och träffa folk. Saknar det. Idag ska jag ta ta i lite saker. Försöka få redan bokad, kanske ett besök på banken, städa lite och åka en sväng till mamma. Allt i den mån jag orkar... Är fortfarande sjuk och det suger. Får se det positivt ändå<3

No.sugar.in.my.cup

Det är mannen som dricker med socker... Jag själv är aspartam älskare! Jag är riktigt risig och nysningarna gör mig tokig. Blir helt snurrig av att försöka boka en resa på det, det är en jävla djungel. Har iaf lyckats laga mat och nu ska vi kolla på en film... Och gissa vad jag har sett den;) vad gör man inte liksom?

Sjukstuga.och.planering

Trodde ett tag att jag var immun mot sjukdomar... Hade kräkis i december och nu är jag vrål förkyld. Så, jag kapitulerar inför tanken att jag inte är övernaturlig och heller inte en asagud. Ligger iaf med muddmask och planerar lite smått våran resa i mars, eller rättare sagt kollar upp alternativ och slår ihop kostnader och kvittar mot inkomster. Lever man som oss så tror jag man kan klara sig rätt bra ändå. Vi är egentligen två hippies, det ända vi isf vill ha kvar är internet, resten kan fråntas oss. Låt oss bo ute i skogen och leva på kärlek<3 skulle ta en fint kort på min frulle men glömde och det fick bli en tom tallrik som innan innehöll bär och yoghurt. Naglarna är chokladbruna och helt fantastiska. Ansiktet är hämtat från Blair witch fem.

Jag.har.sett.filmen

Andra gg idag jag ser en film jag redan sett. Fantastiskt kul. Var femte minut så tåras mina ögon av begynnande nysningar, ibland nyser jag och de andra gg så torkar jag bort tårar från mina nu röda av beröring och salt irriterade ögonvrår. Men det känns ganska gött ändå.

Jag.är.sjuk

Kände igår kväll att nått var på g, hoppades dock på att kunna sova bort det... Vaknade sju av att jag inte kunde andas, snoret hade tagit över mitt huvud. Trotts detta och att jag blir allmänt grinig så var vi på kalas hos h för att fira hennes son<3 trevligt:) sen åkte vi hem och jag låg och gnällde och nyste om vartannat. Mannen åkte och köpte förkylnings produkter till mig och jag grät en skvätt för att jag blev rörd. Dessutom ett besök på mc d och det var typ det jag hade hoppats på trots frånvarande aptit. Ser inte fram emot att inte kunna träna, hatar att va sjuk. Tur att jag köpte lera idag som jag kan ligga och pilla med på sjukhusbädden imorrn:) ikväll blir det Wallander<3

Förtydligande.av.foto

Kreativ.träningsmarkoman

Okey, dagen gick sjukt fort. Vi började med att köra ett ganska hårt träningspass på två timmar. Kändes som attan efter utfallen. Sen drog vi en snabbis till Ikea för jag ville köpa ramar till min tavelvägg som jag nu ligger och är sådär irriterande nöjd med. I en av ramarna sitter en gammal tidning från 1902, mannen hittade den under ett gammalt golv i Norrtälje... Hur fett är inte det? Sen målade jag en ram vit och klistrade in lite nytt. Vi lagade super god mat och var missnöjda med den nya saften vi köpte, tropical fruit... Dont buy smakar hostmedicin. Börjar tydligen bli förkyld också. Så PMS och begynnande förkylning står på schemat. Good night and good luck

Kompis.det.går.bra.nu

Jag tillfrisknar, är lycklig, har världens finaste man, familj och vänner. Idag har jag tillverkat en ny plutt till köket... Av en burk... Kan det bli bättre eller billigare? Grymt snygg och målad i rött. Ingen träning idag för jag kände att det behövdes en vilodag. Nu har jag vart på möten, shoppat på rean och är på väg att möta upp h och l på en förortsmiddag<3

Its.been.a.while

Söndagen spenderades med korven och en härlig bruchbuffe som innehöll allt jag vill ha, äggröra och våfflor. Sen körde vi ett sett boule.... I lost. Men det var verkligen mysigt. Efter gick jag på möte. Måndag, tisd och onsdag har jag umgåtts med mina vänner och tränat. Mycket av mina funderingar är runt jobb och planering av livet... Ett annat ord för detta är pengar. Jag klarar mig på minimum, jag har lärt mig av att vara fattig. Dock så behövs pengar på ett annat sätt framöver... Boka resa, simma och söka jobb ska jag försöka fixa idag. Livet känns fantastiskt, jag oroar mig bara för mycket;)

Brulle.med.korven

På väg till boulebrulle med korven... Jag är utan att skryta rätt grym på boule... Det måste vara det där med kulor, handskas rätt bra med kulor... Man behöver ha ett genuint intresse för kulor, och det har jag verkligen. Mitt framtida yrke bör vara ett där man hanterar kulor av något slag. Jonglera suger jag på. Men det kallas nog bollar, frågan är om det räknas som snarlikt, samma eller helt olikt...

Det.som.göms.i.snö

Vaknade av min man, jag trodde det var lördag och undrade vart han skulle. Men det var ju fredag. Gick upp runt tio och drog två snabba starka Java för att komma igång. Mannen kom hem för att äta och körde mig sen till gymmet där jag spenderade två härliga timmar och känner mig nu som en ny människa. Jag behöver göra en detox för att komma underfund med vad det är jag inte kan äta, kan det vara både gluten och laktos nu kanske? Jag blir galen. Förövrigt är jag på bra humör idag och ska strax fixa mig för att åka in till city på möte och alternativt lite shopping.

Vi.kom.vi.åt.vi.drog.hemåt

Utfodrad som en liten knubbig och grymtande spädgris. Inget shoppingsug över huvudtaget? Kände mig faktiskt lite påverkad av något, helt i min egna värld. Min beroendehjärna har fullt upp med annat än shopping. Just nu är det jobb och framtid den grubblar på. Jag blir helt exalterad över minsta lilla grej för att senare bli helt matt av all planering och all rädsla som jag har inför att ge mig ut i den stora världen. För det är så det känns, i nio månader har jag vart trygg i min bubbla med vänner och familj. Därför oro. Därför inre stress. Jag vet inte vad jag vill göra, vad jag vill bli. Jag har alla möjligheter att göra vad jag vill med mitt liv och ändå är jag förstenad av rädsla och en uns av lathet.

När.planer.går.i.stöpet

Så gör det inte mig något, inte idag iaf... Mina ögon svider och jag har en sjuk smärta i nacksidan, vilket gjort mig lite såsig... Är slut. Det blir inte möte men något annat skoj ska vi ta och hitta på. Nått lugnt. Om jag inte somnar snart, vilket jag har svårt att tro... Men det är ögonen... Jag har nog migrän.

Är.man.i.mina.skor.hinner.man.blogga.ofta

Men nu ligger jag och kollar på en rulle och har knåpat ihop ett album med en ny app. Ska in på möte om ett par timmar, det ligger i den mest fantastiska lokalen jag sett, ett gammalt bibliotek tror jag att det är, nåväl... På återseende

Design?

Efter många byten av stilmallar så kände jag att så enkelt som möjligt, min förra blogg var färgstark och jobbig att kolla på. Jag orkade mig upp samtidigt som mannen idag och var på gymmet redan vid åtta. Blir på bättre humör när jag går upp i tid och inte känner mig som en à-kassebrud. Ska sätta mig och teckna lite nu tänkte jag. Kreativitet stärker min arma själ.

Test

Test

zsdrthue6tikjguol

w4555555555555555555555555555555555555555555555555555hjnaszrgtnbha<w
RSS 2.0